Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 11:00 (+4.000 Ft/szoba)
Late check-out: 14:00 (+4.000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 12:00 óra után minden megkezdett óra 4 000,- Ft / szoba, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Szállodánk idegenforgalmi adót nem számít fel.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szoba foglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártya adatok megadását vagy előleg fizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napon 16:00 óráig. Amennyiben a lemondás / módosítás az érkezést megelőző 7 napon belül történik, a Megrendelő az első éjszaka díját köteles kötbérként megfizetni. No-Show, azaz meg nem érkezés esetén a megrendelt szolgáltatások 100% -a kiszámlázásra kerül.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, vagy bankkártyával vagy Széchenyi Pihenőkártyával (MKB, OTP, K&H). Széchenyi Pihenőkártyás fizetés esetén mind a három zsebet elfogadjuk. Egyéb fizetési módok a helyszínen: szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggeli: szállodánkban bőséges büféreggelit kínálunk vendégeink részére .

DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaPanziónk állatbarát

ParkolásPanziónk parkolója 30 személygépkocsi részére rendelkezik férőhellyel, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket. A parkoló használata díjmentes.

InternetA szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!