Foglalás
Bezár

Katarina Birtok

A Hajós-Bajai borvidék szívében, Kalocsa és Baja városok között helyezkedik el Nemesnádudvar, német nevén Nadwar.

Az érdeklődők a község pincefaluján keresztül juthatnak el a falu központjába, ahol a templom, az iskola, a posta, a polgármesteri hivatal és a művelődési ház épülete is megtalálható. Nemesnádudvar gazdag történelmi hagyományokkal rendelkező, változatos sorsú község. Az elődök a mai Dél-Németország területéről vándoroltak a faluba.

Egy jellegzetes, a sváb építészet minden elemét magában rejtő, de a modern kor igényeinek megfelelően átalakított régi családi házból alakult ki a Katarina Birtok épületegyüttese, mely a központtól 2 perces sétára fekszik.

A birtokon 15 db szobával várjuk vendégeinket, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, tv-vel, minibárral, légkondicionálóval felszerelt. Egyszerre maximálisan 42 személy elszállásolását tudjuk biztosítani. Két légterű családi szobáinkban mikrohullámú sütő, főzőlap és vízforraló is várja vendégeinket.

Alkalom nyílik az idelátogatók előtt, hogy megtekintsék a 600 borospincét rejtő pincefaluban található Bormúzeumot. Számos más programot is tudunk javasolni: borkóstolás a pincefaluban, akár Katarina rendezvényházában, borospince látogatás, horgászat, kerékpár és gyalogtúrák, csocsóasztal, asztalitenisz.

Kenuk is kölcsönözhetők a szálláshelyen, amiket a birtok szomszédságában húzódó Dunavölgyi-főcsatornán próbálhatnak ki vendégeink. A vízparton kiépített szabadidőpark focipályával, strandröplabda pályával, főzési, sütési lehetőséggel és játszótérrel biztosítja a kikapcsolódást. A birtokon bérelhető kerékpárokkal a környéket járhatják be vendégeink.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!