Foglalás
Bezár

4 csillag

A Katarina Birtok izgalmas történettel rendelkezik, és elérkezettnek éreztük az idejét, hogy ennek fontosabb megállóit megosszuk az ide látogatókkal. Birtokunk Nemesnádudvaron helyezkedik el, mely település sokaknak egy csodás paradicsom. Számtalanszor halljuk vissza vendégeinktől és barátainktól egyaránt, hogy elbűvölte őket a település a Dél-Alföld szívében – a béke, a borospincék sokasága, és a hangulat. Egyik fő célunk mindig is az volt, hogy ezt a szeretet megmutassuk másoknak is.

De ne szaladjunk ennyire előre. Kezdetekben a Katarina Birtok látogatóit csoportos foglalások tették ki – elsősorban iskolai táborok, osztálykirándulások célhelye volt, de persze akadtak családok, akik nyaralás céljával érkeztek hozzánk. Egy ideig ez is maradt a fő irányvonal, ami lassan kiegészült néhány baráti társaság, borkedvelő turista és céges csapat látogatásával.

Hálásak voltunk, hogy ilyen sokan választanak minket bizalommal, ugyanakkor szerettünk volna megfelelni nagyobb igényeknek is. Így a szálláshely folyamatos fejlesztések alatt állt, hol a fürdőszobákat újítottuk fel, hol a közösségi helységeket építettük át, hol pedig eszközbeszerzésekkel próbáltunk újabb szolgáltatásokat elérhetővé tenni vendégeink számára. Az évek előrehaladtával azonban egyre inkább érződött az igény és a szükség egy komolyabb renoválásra. Tudtuk ezt mi is, akik nap mint nap a birtokon dolgoztunk, valamint a vendégek részéről is érződött, hogy lenne igény ezzel kapcsolatban egy nagyobb lélegzetvételű projektre. A személyzet gondos odafigyelésének köszönhetően azonban, sikerült a feledtetnünk a hiányosságokat, amíg el nem érkezett a felújítás ideje.


A változást számunkra, ahogy más cégek és szálláshelyek életében, a 2020-ban kitörő pandémia hozta el. Sokaknak kihívásokat okozott ez az időszak, mi azonban a lehetőséget láttuk benne. Ezt az időszakot használtuk ki arra, hogy a szálláshelyünket komolyabb felújítási munkálatoknak tegyük ki.

Teljeskörű felújítás vette kezdetét az épület egész területén, mely során végig szem előtt tartottuk, hogy az elkészült szálláshely a legmodernebben elvárásoknak is megfeleljen. Mint ahogy a vendégértékelésekben látszódott, igény mutatkozott egy magasabb kategóriájú szállás iránt, így hangsúlyt fektettünk a kényelmesebb és tágasabb szobák kialakítására, még ha ezzel férőhelyeink száma csökkent is.

A fél évig tartó felújítást követően 2021. szeptemberében nyitottuk ki kapuinkat újra, hogy októberben mindjárt rekord kihasználtságot érjünk el. Visszatérő vendégeink kíváncsian és bizakodóan érkeztek hozzánk, majd elégedetten távoztak tőlünk.

A járvány gyengülése után, 2022 áprilisában kezdtek erősödni újból a foglalások és most azt látjuk, hogy a 2022-es év lesz birtokunk legeredményesebb, és legjobb kihasználtságot hozó éve. Megszaporodtak az egyéni, egy-két szobás foglalások, melyek között döntően a borkedvelők vannak többségben, azonban a céges értekezletek is emelkedő számot mutatnak.

2022. tavaszán adtuk be végül önértékelésünket a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülethez, melyet júliusban követett a helyszíni szemle, amin a bizottság egyértelmű döntése alapján, a Katarina Birtok megfelel a ****-os követelményeknek.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!