Foglalás
Bezár

Borkóstolás

Borbarátoknak a Hajós-Baja borvidék szívében kínálunk borkóstoló, borvacsora programokat a Knáb-N Kft. modern, újonnan épült, központi Máriavölgye pincesoron elhelyezkedő rendezvényházában.

Az összesen 55 fő befogadására alkalmas épület nemcsak borkóstoló programok lebonyolítására ideális, hanem családi és céges rendezvények helyszínéül is kiváló lehetőséget biztosít felszereltsége révén.

A program iránt érdeklődőknek lehetőségük van megtekinteni a község Bormúzeumát és részt venni egy vagy akár több pincés borkóstolón. Borvacsorára kóstolja meg a helyi különlegességek közé tartozó sült csülköt, vagy egy kiadós vadpörköltet, esetleg marhalábszár pörköltet, vagy halászlevet.

Érdeklődés esetén állunk rendelkezésre. Kérje személyre szóló borkóstoló és borvacsora ajánlatunkat! Áraink az időszaktól, létszámtól, választott szolgáltatástól, ételtől, bortételek számától is függ, így minden érdeklődő számára egyedi ajánlatot készítünk.

Ha nem talál megfelelő helyszínt a családi eseményekre, vállalati megbeszélésekre, vagy osztálytalálkozójának keres megfelelő helyet, akkor rendezvényházunk ideális választás lehet az Ön számára. Várjuk szíves érdeklődésüket!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!